TESTIMONI JSD

"Salam kak... Masa mandi tadi, sdg2 duduk mencangkung nk keluarkan JPD (after 72 jam), ada sesuatu yg keluar... susah betul saya nk keluarkan..besar hempedu ayam kak.. siap ngan lendir2 putih spt hingus.. masa nk keluarkan tu, cam melekat j
e..pastu ada mcm telur ikn jugak.. yg ni agaknye yg bertakung kat dinding V.. pastu sy korek2.. dh la susah nk masukkan jari (mmg terasa ketatnya...).... takut, terkejut.. tergamam semua ada kak... inilah hasilnya yg keluar... biasa tgok2 gambar aje.. tak sgka dalaman saya pun ada jgk alien ni.... lepas ni kena continue dgn Jamu Aku Dara dan masker ye kak.. thanks sgt2 kak.... sebab berikan maklumat dan panduan utk saya...."

Testimoni my cusmt... (20/5/2012)
* KEPUTIHAN,PERIOD X TERATUR,PERNAH KEGUGURAN.

Sye rs ada ketul nk kuar dr mis V..rs x selese..boleh ke sy korek keluar..
 

AFter 20minit..
- sy dh korek kuar..

Sy ada mslh keputihan n period x teratur,2 bulan sekali br dtg period..tu pn ckit je..sy pernah keguguran 2kali..pasni sy nk cuba lg pengantin dara..ms nk korek kuar td,mmg rs lain..hehee...hehee..jd sy terus sambung mkn jamu aku dara plak skg ni..ni hasilnye...








Jamu Susuk Dara

BACA UTK TAMBAH PENGETAHUAN ANDA ~ FEEL FREE FOR REMOVE TAG ~ TQ N HAVE A GOOD INFO

Salam all ;) ermm...nak share sikit ni. Dari petang tadi sakit je pinggang ni. Nak kata period, tak juga keluar2. Ingatkan period lagipun

selepas mengambil JPD badan ni rasa lain mcm je. Pastu dah 2 malam tidur tak menentu. Pening2 mual2 pun ada. Tapi lepas 3 hari then masuk hari ni baru rasa ok skit. So masa man
di petang tadi selepas masak utk berbuka, masa mandi tu mcm ada benda yg keluar dr dlm
miss V. Sakit juga. Sekali tgk...alamak! Rasa geli pun ada. Korek punya korek...keluarlah benda ni (dlm gambar tu). Yg lain tak sempat nak ambil sbb dah jatuh kat lantai tandas. So sempat jugalah ambil gambar tu. Ini rupanya selama ni yg menjadi masalah dlm miss V kena pakai panty liner setiap hari. Nampak seram dan geli juga tgk benda ni keluar. Tapi sy seronok sebab rasanya segala kekotoran dan punca keputihan selama ni dah keluar. Then selepas mandi tu sampai skg sy rasa badan sy ni ringan je..sakit kepala sakit pinggang pun dah kurang. Pastu sy perasan dr td sikit pun tiada keluar keputihan dr miss V seperti selalu yg menyebabkan bau busuk dan basah. Alhamdulillah...tq so much kpd rakan sy Pn CT Alinah sbb sudi pos kan utk sy di KL ni. Mmg amazing! Tak rugi mencuba JPD dan mmg sgt berkesan. Eiii seronok pula sy mlm ni...hubby pun seronok tgk sy senyum2 puas hati :) Terima kasih JPD dan pasni sy akan continue lg dgn JAD!

 Testimoni : Puan M . Just received this testi early morning 4/7/12...keluar alien ni dari putput Puan M...agak besar...dulu Puan M biasa keguguran...mungkin yaang ni saki baki darah darah beku....dan bila keluar ja benda ni Puan M kata rasa selesa ja..alhamdulillah..alien dah keluar....





 PESAKIT DIABETES MENGGUNAKAN JAMU EMAS DAN MASKER VAGINA.

Assalamualaikum...sebak dada,nk nangis pun Ada,nk jerit gembira pun Ada..tp control jap sbb Tgh drive,kang Ada plak kata Aku meroyan.

Produk:jamu emas Dan v masker
"Salam Kak,tqvm

sbb bg sy Cuba masker dn jamu emas ni,sorry tk bgtau akk awal2 yg masker tu sy nk bg gunakan pd Mak sy.Mak sy terlantar sbb kencing manis,so apa2 luka pun akn lambat baik Kak,nasib Mak sy Kak kene pakai pempers spnjang ari,sampai punggung berkudis,2 minggu lps sy amek kt Akak masker dn jamu emas,sy terus applykn kt punggung dia,tk pat sy nk merasa dulu,Kira try n error Kak...nah ini lah hasilnye Kak,hari tu lubang luka besar n nampak segala isi nye..maaf Kak kl bleh jgn tunjuk gambar yg sebelum tu yek..rasa bersalah lak dgn Mak sy.sy rasa nk peluk cium Akak bila pagi ni sy nk cucikn montot dia nmpak dh elok....sbb dh 4 ari Makcik sy yg bersihkan sy kan Keje...so ni ari offday sy..menitik air Mata sy Kak...sy syukur sgt yg masker semurah tu bleh hilangkn pedih Mak sy tiap x kene air kencing kt pempers..tak mampu sy tiap2 bulan beli cream kt farmasi rm 65 sebotol yg cipuut..Kak ptg ni sy nk 6 Masker dn jamu Mas 3 botol...sy rasa effect jamu emas ni sekali kot Kak,tu pasal luka cpt sembuh.....Pd anda semua jgn la menilai packaging kami yg tk seberapa ni..ini kerana kami tk menitikberatkn rupa,yg pe ting kesannya..tepuk dada Tanya selera...KITA BERIKHTIAR SEMOGA ALLAH MEMBERIKAN KESEMBUHAN..AMINNN

INBOX ATAU HUBUNGI PENGEDAR2 DAN AGEN2 JSD UTK PENERANGAN. KAMI SEDIA MEMBANTU MANA YG TERDAYA.
 
 
 
 salam sis Hani..

Ni ada testimoni dari kakak sya,1st impression sya..HATI AYAM!!sya terus lompat dari kerusi tym kakak sya bagi tunjuk..hahaha..x sangka rupa dia face to face mcm ni..

Kakak sya kata:

"Best o jamu pegantin ni,,lepas 3 hari pakai,then kasi keluar hari ke 3,Ya Allah tekejut sgt2,sekali dgn bau2 yg sangat hanyir.ndak sangka juga sampai teruk begini keluar.selama ni sya pnya tut tut tu memang berbau,tp ndak tepikir begini kotor pulak di dlm.syukurlah benda ni suda keluar,bau2 pun tiada suda"

Kak Hani..kakak2 sya bilang thank you..semua empat2 kakak sya pakai ni..insyaAllah testimoni dorang bakal meyusul. :D
 
 
 yan:
salam..terima kasih..yan dh cube makan jpd 25/9 hari tu..baru je tadi malam 28/9 yan korek.susah nya nak korek sebab lubang vagina dah sempit.mase masuk kan jamu tu lubang nye besar.macam xpercaya banyak betul kotoran yang keluar..kala

u tengok memang geli,tapi rasa lega bila dah bersih..yan dah 2 tahun kahwin..belum ada cahaya mata..bulan 4 hari tu yan wat pembedahan buang cyst...doakan yan
di kurniakan cahaya mata lepas ni ye...amin

me:ya allah..ni la kotoran dalam tu,alhamdulillah da kuar. sye doakan moga2 cepat hamil ye.aamminn..sye wat jadi testimoni boleh ke????

yan:boleh...untuk kebaikan semua..

me..ok terima kaseh..skrg macamne rasa..???

yan:alhamdulillah..rasa macam bersih aje.keputihan pun xda...masih lagi xpercaya kotoran yang keluar sebanyak tu..

###ape lagi teman2 sekalian jom kite berikhtiar.....selamat termenung###

No comments:

Post a Comment